• 1396/02/16 - 13:37
  • تعداد بازدید خبر : 56
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

نخستین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در دانشکده داروسازی برگزار شد

امروز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری نخستین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی با حضور دکتر محمدمهدی مبرهن مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر بهرام سلطانی رییس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی در دانشکده داروسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری نخستین جشنواره گیاهان دارویی و داروهان گیاهی در این دانشکده برگزار شد. هدف اصلی این جشنواره معرفی پتانسیل های دانشکده داروسازی جهت پیشبرد سیاست های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد.

این جشنواره با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و با حضور دکتر محمدمهدی مبرهن مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر احسان ابوطالب رییس دانشکده داروسازی،دکتر بهرام سلطانی رییس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی، دکتر سارا دبیریان معاون آموزشی دانشکده، دکتر فاطمه یوسف بیک مسئول بسته گیاهان دارویی، آقای غلامرضا عبدالله زاده مدیریت روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، اعضای هیات دانشکده داروسازی و جمعی از دانشجویان دانشکده آغاز شد.

خانم صبا بوذری دانشجوی دکتر عمومی داروسازی دانشکده داروسازی مجری این جشنواره ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جشنواره از دکتر احسان ابوطالب خواستند تا به سخنرانی بپردازد.

هدف از برگزاری نخستین جشنواره گیاهان دارویی و داروهان گیاهی را در این دانشکده،معرفی پتانسیل های دانشکده داروسازی جهت پیشبرد سیاست های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد.

دکتر ابوطالب در ادامه با بیان این مطلب که در این جشنواره ابعاد داروهای گیاهی و داروهای گیاهی مورد بررسی قرار می گیرد ، افزود: شناسایی انواع گونه هایی که امکان کشت دارند تا بررسی شرایط مختلف کشت، انواع مواد موثره ای که در گیاهان دارویی وجود داردهمچنین،فرآیند های استحصال و بررسی امکان تولید صنعتی و کارآفرینی در حیطه فناوری داروهای گیاهی از جمله مواردی هستند که در این جشنواره مورد بررسی قرار می گیرند.

در ادامه، دکتر فاطمه یوسف بیک به معرفی زمینه های آموزشی و پژوهشی رشته فارماکوگنوزی و همچنین حیطه های فعالیت داروسازان در ارتباط با گیاهان دارویی مطالبی را ارائه دادند.

همچنین دکتر شیرین پروین رو متخصص داروسازی سنتی و عضو هیات علمی دانشکده داروسازی در سخنرانی خود به معرفی رویکرد جهانی به سوی طب سنتی و مکمل به عنوان یکی از بهترین راهبردها در زمینه حفظ و تامین سلامت، جایگاه طب و داروسازی سنتی ایران در تاریخ پزشکی جهان، لزوم انجام تحقیقات علمی در ارزیابی اثربخشی و ایمنی تجربیات بالینی و دانش داروسازی طب سنتی ایران با سابقه درخشان به عنوان الگویی مناسب جهت نیل به دستاوردهای پژوهشی در حل معضلات بهداشتی و درمانی نظام سلامت پرداخت.

در این جشنواره دانشجویان دکتر عمومی داروسازی ورودی بهمن 91 دانشکده داروسازی پوسترهایی را در این زمینه ارائه داده بودند که توسط اساتید دانشکده داروسازی مورد داوری قرار گرفت و با اعلام نتایج داوری آقایان: مهدی نثار حسینی، محمدصادق بخشی و حسن آبکار موفق به کسب رتبه اول و خانم ها: فاطمه رضایی، زهرا محمودی و پرنیان مطلق زاده موفق به کسب رتبه دوم و آقای شهریار شهبازی، خانم مائده اسلامی و مهتاب قاسمی موفق به کسب رتبه سوم شدند و با اهدای جوایز و لوح تقدیر به این دانشجویان مراسم به پایان رسید.


  • گروه خبری : اخبار دانشکده داروسازی
  • کد خبر : 26191
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/02/16 13:37